Évszakokon át,
csak természetesen…

Spa

Egyes vélekedések szerint a SPA a „sanus per aquam” rövidítése, amelynek jelentése:
egészséges a víz által, vagy inkább a vízből nyert egészség, de valójában a szó jelentése a belga Spa üdülőhelyhez kapcsolódik.
Manapság a SPA kifejezéssel egészségmegőrzéshez kapcsolódó módszereket és kezeléseket illetjük.
Nyugodtan mondhatjuk: a SPA mára életmód lett.
A Cascade SPA szolgáltatásai mind azt szolgálják, hogy vendégünk elfelejtse a mindennapi gondokat és
kényeztesse magát, töltődjön fel testileg és lelkileg.


Aqua Spa

****************************************************************************************************************************************

Kedves Vendégeink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy Aqua Spa részlegünkben minden nap, 16 órától 20 óráig csendes fürdőzést biztosítunk felnőtt vendégeink részére, melynek időtartama alatt a Cascade Barlang- és Élményfürdő, valamint a külső Termálfürdő szolgáltatásait kínáljuk 14 év alatti gyermekek részére.

Szíves megértésüket kérjük és köszönjük!

*****************************************************************************************************************************************

A Cascade Aqua Spa egy oázis, ahol beltéri élménymedence, finn szauna, infraszauna, gőzfürdő, aromakabin, sókamra és merülő medence, valamint tavasztól-őszig kellemes terasz várja a pihenni, kikapcsolódni, megújulni vágyó vendégeket.

A rohanó, stresszes hétköznapjainktól a modernkori ember nehezen tud megszabadulni, elbújni. Viszont van egy több mint ezer éves búvóhely: a szauna.

Az idő szinte lelassul, mikor a szauna küszöbét átlépjük, amit a lomhán pergő homokszemek még jobban megerősítenek. Az izzó lávakövek árasztotta forróságban lelkünk megnyugszik, agyunk kikapcsol, de szervezetünk többi része rendületlenül dolgozik: a bőr pórusai kinyílnak, felpezsdül a vérünk a kitágult ereknek köszönhetően. Megszabadulunk a méreganyagoktól a fokozódó keringés és a gyöngyöző verejtékcseppek révén.

Vendégeink a szauna szeánszok alatt megismerhetik a szaunázás lényegét, helyes módját. A szaunamester felöntésekkel, legyezésekkel növeli a páratartalmat és a hőmérsékletet az intenzívebb méregtelenítés érdekében.

Szauna szeánszaink

ÍZEK ÉS ILLATOK

A 15 perces felöntés során nemcsak az illatokat élvezhetjük, hanem az ízek is segítenek elterelni a figyelmünket az idő lassan pergő homokszemeiről. Az izzó kályhára felöntött esszenciák ugyanis friss gyümölcs formájában is megkóstolhatóak.
Illatok-kellékek: narancs, fahéjas alma, citrom, mandarin, kókusz

SARKKÖRTŐL SARKKÖRIG

Az Antarktisztől indulva a szeánsz alatt a különböző szélességi körök nyújtotta növényi esszenciákat élvezhetjük. Egy-egy felöntés után Ausztrál eukaliptusz ligetben vagy provence-i levendulamező illatvilágában találhatjuk magunkat.
Illatok-kellékek: jég, teafa, eukaliptusz, kubeba, kókusz- vanília, narancs, levendula, nyírfa, fenyő, jég mentollal

GAMBRINUS

A szaunamester sört kever a felöntő dézsa vízébe, majd a legyezéseknek köszönhetően a frissen sült kenyér illata járja be a szaunát, E és D vitaminok szabadulnak fel, amelyek kiválóan táplálják a bőrünket. A szeánszot követően egy pohár hideg, gyöngyöző sört kínálunk vendégeinknek, a külső és belső felfrissülés kedvéért.
Illatok-kellékek: világos sör

TITANIC

A szauna kályha forró lávaköveire egy nagy jégtömböt helyezünk, amely az olvadás alatt erősen megnöveli a levegő páratartalmát. A szaunamester vad-eukaliptusz, kámfor és borsmenta esszenciákkal locsolja meg a köveket és tereli a vendégekre a forró, kellemesen csípős párát. Az esszenciáknak köszönhetően kitisztulnak a légutak, a légzés könnyebbé válik, bőrünk felfrissül.
Illatok-kellékek: kámfor, eukaliptusz, sok-sok jég

NARANJA

Spanyol narancsliget hangulatát idézve a szaunamester édes-narancs esszenciával kevert vizet locsol a lávakövekre. A narancs aromája felvidít, új energiával tölti fel a testet, s a lelket. A lágy legyezéseket még kellemesebbé teszik a hűtött, lédús, narancsgerezdek fogyasztása a szaunában.
Illatok-kellékek: édes narancs

JERIKÓ

A szaunamester borsmenta, kámfor, vad eukaliptusz esszenciából válogat a felöntésekhez. A mesteri legyezések keményen megdolgoztatják a test több mint 3 millió verejtékmirigyét, így gyöngyöző bőrünket a szeánsz közepén Holttengeri sókristályokkal dörzsöljük át, a bőr behatóbb megtisztítása érdekében. A befejező felöntéssel és egy intenzív legyezéssel a bőr pórusait teljesen kitisztítjuk.
Illatok-kellékek: Holttengeri só, borsmenta, kámfor

ÉDES PERCEK

A szaunamester az izzó lávakövekre nyugtató vanília esszenciát locsol. A lágy legyezések és a forróság hatására a pórusok teljesen kitágulnak, a szaunában uralkodó 90°C hatására bőrünk szinte izzik és készen áll arra, hogy langyos mézet csorgassunk rá. A bőrbe masszírozott méz puhává, bársonyossá varázsolja a bőrünket. A forróságnak, az izzadásnak köszönhetően a mézet nem érezzük ragacsosnak, akár hajunkat is ápolhatjuk vele.
Illatok-kellékek: virágméz, vanília esszencia

RELAX

Könnyed szauna program, három jól időzített felöntéssel és legyezésekkel. Az első ciklusban a levendula nyugtató illata lengi be a levegőt, míg a második felöntésnél a citromfű esszenciája kelti új életre a testet és a lelket. Az utolsó ciklusban pedig a teafa aromájának tisztító hatása érvényesül.
A felöntés után élvezzék a Himalája pihenő csendjét, a légutakat ápoló mikroklíma levegőjét.
Illatok-kellékek: levendula, citromfű, teafa esszencia

KOZMETIKA - BABOR Arckezelések

A BABOR - a német úttörő a szépség terén. Mióta a BABOR-t 1956-ban az elismert biokémikus, Dr. Michael Babor megalapította, a cég  rendületlenül az innovációkra összpontosít, és igazi úttörővé nőtte ki magát a professzionális bőrápolás terén.

A BABOR Kutató- és Fejlesztőközpontja a természet titkait természetes, csúcstechnológiás termékekké alakítja már több mint 55 éve. Ezek a termékek a természetet és a tudományt egyesítik magukban, hogy szinergikusan optimális minőséget hozzanak létre. A kutatóközpont a cég alappillére már a kezdetektől fogva, és azóta segíti a BABOR-t, hogy vezető pozícióját megtarthassa nemzetközi versenytársai között.

Kezelések

SZOMJOLTÓ A BŐRNEK
A bőr vízháztartását hatékonyan egyenlíti ki hyaluronsav segítségével, 8-szoros koncentrációban, ápoló hatékonyanyagok erejével, ampulla formájában.
(Arctisztítás, tonizálás, peeling,arc – nyak – dekoltázs masszázs)

50 perc, ára: 14.500,- Ft

HARC A RÁNCOK ELLEN
Lágy alternatíva kollagén injekció helyett, a bőrazonos tripeptid segítségével stimulálja a bőr saját kollagén termelését.
(Arctisztítás, tonizálás, peeling,szem- és szájkörnyék ápolás, arc – nyak – dekoltázs masszázs )

90 perc, ára: 24.990,- Ft

COLLAGEN BOOSTER - "A felemelő"

Láthatóan csökkenti a mimikai ráncokat, frisebb, simább bőr.

(Letisztítás, ampullás majd gépi kezelés,  arc-nyak-dekoltázs masszázs és maszk)

50 perc, ára: 14.500,- Ft

KÉNYEZTETŐ ARC- NYAK- DEKOLTÁZS MASSZÁZS

Fokozódik a sejtek, rostok képződése, lassítja az öregedést.

(Letisztítás, peeling, tonizálás, arc-nyak-dekoltázs masszázs, arc maszk)

30 perc, ára: 7.500,- Ft

VITAMIN BOMBA AZ AZONNALI RAGYOGÁSÉRT
A-, E- és C- vitamin + biotin jótékony hatásának köszönhetően a fáradt fakó bőr féktelenül megtelik energiával.

50 perc, ára: 14.500,- Ft

TISZTÁTALAN BŐR KEZELÉSE (ARC TISZTÍTÁS)

Tisztítja az arcot, finomítja a pórusokat. Megelőzi a pattanások és miteszerek kialakulását.

(Letisztítás, peeling, tonizálás, komedók eltávolítása -ha szükséges)

90 perc, ára: 11.990,- Ft

Kozmetikánk hagyományos kezelésekkel is várják a vendégeket, mint

 • Arctisztítás
 • Kényeztető arc – nyak – dekoltázs masszázs
 • Klasszikus arckezelések
 • Szőrtelenítés  gyantával
 • Smink (nappali, alkalmi vagy menyasszonyi)
 • Szemöldök- és szempillafestés
 • Szemöldökszedés.

A felsoroltak értékéről, szállodánk recepcióján, vagy gyógyászatunkon tudnak kedves vendégeink érdeklődni. Előzetes bejelentkezésüket  a +36 36 688 700 -as telefonszámon is várjuk. Kérdésükkel forduljanak hozzánk bizalommal! Szakképzett kollégánk áll rendelkezésükre!

A kozmetikai kezelések keddtől szombatig vehetőek igénybe, 9 óra 30 perctől, 17 óra 30 percig. (A feltüntetett időszak tájékoztató jellegű. A pontos kiszolgálás érdekében, legyen kedves előre egyeztetni a kívánt időpontot. Köszönjük.)

Medical Spa

Medical Spa

A masszázs az érintés kölcsönhatása - a kéz kapcsolata a testtel, a fejjel, a kézzel vagy a lábbal. Ugyanakkor a masszázs nemcsak a bőrfelületet, izmokat érinti, hatással van az immunrendszer működésére, az idegi stimuláció segítségével javítja a belső szervek működését is. Az alapos masszázs az ember egész testét, lényét áthatja.

A masszázs ilyen-olyan formáját vagy a kézrátételt évezredeken át alkalmazták gyógyításra vagy a betegek fájdalmának enyhítésére. Az antik görög és római orvosok számára a masszázs a gyógyítás és a fájdalomcsillapítás egyik fő eszköze volt. A Kr. e. V század elején Hippokratész, "az orvostudomány atyja" a következőket írta: Az orvosnak sok mindenben járatosnak kell lennie, de elsősorban a dörzsölésben. Mert a dörzsölés helyére ránthat egy kilazult ízületet, vagy kilazíthat egy éppenséggel merev ízületet”

Plinius, az ismert római természetgyógyász állandó masszázsban részesült, hogy megszabaduljon az asztmájától, Julius Caesart pedig, aki epilepsziás volt, naponta tetőtől talpig végigcsipkedték, hogy könnyítsenek neuralgiáján és kínzó fejfájásain.

A XIX. század elején a svéd Per Henrik Ling kifejlesztette azt a technikát, amit ma svéd masszázsként ismerünk, s ami nem más, mint a kínai (a gyakorlati tapasztalatot, masszázst, tornagyakorlatokat, gyógyfüvek használatát egy kínai Ming nevű Kung-Fu mestertől tanulta), az egyiptomi, a görög és a római testedzési és élettani gyakorlatokat ötvözete.

 

Érdemes néha kicsit leállni és kiélvezni a masszázs pozitív hatásait: felfrissíti a bőrt, a vérkeringést az izmokat, jótékonyan hat az idegekre, aktiválja a paraszimpatikus idegrendszert ezzel ellensúlyozva testünk stresszre adott negatív reakcióit. Oldja az izmok akaratlan feszülését, helyreállítja a szívritmust, vérnyomást, keringést, fokozza az izmok teljesítőképességét, növeli az ízületi mozgástartományt. Sportolóknak elengedhetetlen, ugyanakkor életvitelünk egyik negatív hatásának a mozgáshiánynak kellemetlen velejáróit is tudjuk enyhíteni. Javítja a bőr állapotát is.

Előzetes bejelentkezésüket  a +36 36 688 700 -as telefonszámon, valamint az info@cascaderesort.hu e-mail címen is várjuk. Kérdésükkel forduljanak hozzánk bizalommal! Szakképzett kollégáink állnak rendelkezésükre a hét minden napján!

A kezelések hétfőtől vasárnapig, 9 órától  20 óráig vehetőek igénybe. (A feltüntetett időszak tájékoztató jellegű. A pontos kiszolgálás érdekében, legyen kedves előre egyeztetni a kívánt időpontot. Köszönjük.)

Keleti típusú masszázsok & kezelések

BAMBUSZMASSZÁZS

Ez a technika igazi izomtónus fokozó és nemcsak felületi, hanem a mélyen fekvő izmokat is megdolgozó masszázstípus. Erőteljes masszázs sportolóknak kifejezetten javasolt.

’25 min – 6.990 HUF
’50 min – 10.990 HUF

TRADICIONÁLIS THAI MASSZÁZS

A kezelés különféle testhelyzetben történik szivacson, kényelmes mozgást biztosító ruhában. A nyújtó, feszítő fogásokkal a masszőr valamennyi ízületet, izomcsoportot átdolgoz, fokozva azok mozgástartományát, emellett segít megszüntetni a testben lévő energiablokkokat.

’60 min – 13.990 HUF
’90 min – 19.990 HUF

THAI OLAJOS MASSZÁZS

Energia vonalak mentén, erőkifejtés nélkül történik a kezelés. Stimuláljuk a vegetatív idegrendszert, belső szerveket, egyensúlyba hozza a test energia rendszerét. Ugyanakkor javul a vérkeringés, beindítja a nyirokkeringést, megindul a méregtelenítés. Testileg-lelkileg frissebbek, aktívabbak leszünk, javít az alvás problémákon.

’25 min – 6.990 HUF
'50 min – 10.990 HUF

THAI HERBÁL MASSZÁZS

Egy olyan ayurvédikus masszázsterápia amely, nyeles, gyógynövényes bandázzsal történik. A gőz meleg és a gyógynövények olaja serkent a vérkeringést működésbe hozza a merev ízületeket, izmokat, egészségmegőrző, bőrfiatalító hatású. A pára behatol a tüdőbe a test beszívja a gyógyhatású növénymolekulákat. Gyógynövény terápiás masszázs kozmetikai hatással is rendelkezik, hiszen természetes gyógynövényeket tartalmaz.

’25 min – 6.990 HUF
’50 min – 11.990 HUF

THAI TALPMASSZÁZS

A thai talpmasszázs eltér a hagyományostól. A talp olajos masszírozása után reflexpontok kezelése történik, ezt követően hangsúlyt fektetünk a lábszár és a térd területeire, végezetül a vállak és az arc pontjaival is foglalkozunk. Hat a nyirokkeringésre, vérkeringésre, beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. A masszázs az immunrendszer működését serkenti, méregtelenít.

'60 min / 9.500 HUF

SHIATSU MASSZÁZS

Japán szó, jelentése: ujjnyomás. Az elnevezés az alaptechnikára utal. A kezelés során leggyakrabban így érintjük a társunkat. A Shiatsu energiakezelés, az életerő harmonizálására szolgál. Alapja a hagymányos kínai gyógyászat, amely a testben a chi (az éltető energia) áramlását feltételezi. A kezelés hatása általánosan jobb közérzet, derűs, optimista lelkiállapot. A fájdalmak csökkennek, a szervek működése harmonikussá válik. 4-5 napig is eltart ez a jó hatás. Erősödik a test-tudatosság, jobban tudunk aludni is. A kezelés szivacson, ruhában történik.

'50 min – 9.990 HUF

KÖPÖLYMASSZÁZS

A Köpölyözés ősi terápia. Már időszámításunk előtt 3000 évvel ismert volt Mezopotámiában. Írásos emlékek szólnak a köpölyözésről az ókori Görögországban, az ókori Rómában, a kelta kolostorok gyógymódjai között, illetve ókori kínai orvosi könyvekben. Vákuumterápiás módszer, amelyről elmondható, hogy a hagyományos keleti orvoslás szerint alkalmas:

 • az energiapályák szabaddá tételére,
 • salakanyagok, negatív energiák, nedvesség és a rossz vér elvezetésére
 • a yin-yang egyensúly helyreállítására,
 • méregtelenítésre,
 • narancsbőr csökkentésére, nemkívánatos zsírlerakódások eltüntetésére.

Ugyanakkor hatásos, méh kullancs stb. csípések kezelésére. Csodákat érhetünk el lelki és testi frissesség visszaállításában. Eredményesen használható mind természetes kiegészítő terápiaként, és kozmetikai céllal.

'50 min – 11.990 HUF

TEST- ÉS FÜLGYERTYA (TIBETI HANGTÁL KEZELÉSSEL EGYÜTT)

A gyertyázás a bennünk és a körülöttünk lévő energiákat mozgatja. A gondolkodásban és az érzelmek tisztításában is segítő eszköz. A népi gyógyászat évszázadok óta alkalmazza. Napjainkban világszerte használják kiegészítő terápiaként. A gyertyák különlegessége abban rejlik, hogy kurkuma és méhviasz alkotja. Mellékhatása nem ismert. Számtalan betegségcsoportban megfigyelhető a gyertyázás hatékonysága. Arc –és homloküreg gyulladás, a szervezetben előforduló egyéb gyulladások, ízületi problémák esetén rendkívül hatásos, valamint stressz oldó hatása is ismert.

A fülgyertyákat a fülbe helyezve alkalmazzuk, a hő-, vákuum-, és harmonizáló hármas hatás már az első gyertya elégetése után megtapasztalható. A gyógynövénykivonat a meleg levegővel együtt a bőrszövet alá kerül, és a vákuum-hatás következtében megmozgatja a testben lévő energiát, így egyenletesen fejti ki harmonizáló hatását.

A melegítés mellett a kürtős kialakítás szívó hatást is eredményez. A fül –és testgyertyának tulajdonított élettani hatások:

 • nátha, allergiás orrfolyások,
 • mandulagyulladás,
 • fülzúgás esetén,
 • fül-eredetű enyhe, közepes mértékű szédülések,
 • középfül-gyulladás enyhe formája, ideges panaszok,
 • enyhe, közepes halláscsökkenés, vagy ha víz került a hallójáratba.
 • garantált relaxált érzés a kezelések után

A kezelés hatékonyságát növelni lehet az egymás utáni napokban történő ismételt alkalmazásokkal. Fülzúgás és halláscsökkenés esetében a hatásos kezelési idő hosszabb.

Tibeti hangtál kezelés

A hang egy hullám, egy energia, amely nemcsak egy érzékszervünkre hat, hanem valamennyi sejtünkre csodálatos, és egyben tökéletes harmonikus rezgése segít visszaállítani a megbomlott egyensúlyt, hat az érzékszerveinkre, egész idegrendszerünkre, az idegsejtek végpontjaiként a teljes izomzatra, vegetatív idegrendszerünkön keresztül belső szerveinkre, és nem utolsó sorban a lényünkre, lelkünkre.

Mivel szervezetünk mintegy háromnegyede víz, a hangmasszázs fizikai hatást gyakorol egész szervezetünkre, továbbítja a hanghullámokat. A rezgések a bőrön keresztül hatolnak testünkbe, eljutnak az izmokhoz, a belső szervekhez, megmozgatva minden sejtet. A tálak által közvetített kellemes, vibráló érzés mellett a rezgések behangolják szervezetünket, így állítva helyre energetikai rendszerünket. A hangtál terápia - hangmasszázs - másik hatása, hogy a gazdag skálán folyamatosan érkező hangok könnyen és gyorsan, bármilyen technika alkalmazása nélkül juttatnak kellemes, ellazult, relaxált állapotba, mely állapot jótékonyan hat testi és szellemi működésünkre. Boldogságérzet árad szét bennünk, energetikailag töltődünk.

'45 min – 11.990 HUF

ANGYALI ÉRINTÉS - Shiatsu masszázs hangtál terápiával

'60 min – 13.990 HUF

GERINCJÓGA

A gerincjóga elsődleges szerepe a megelőzés, illetve utókezelés. Harmonikusan erősíti és nyújtja az izomzatot, precíz, anatómiai szempontból átgondolt gyakorlatokkal alakítja a testet és ezáltal hatással van az emberi élet egészére.

Modern mozgásterápia Hatha jógával.

Előzetes időpontegyeztetés szükséges.

’60 min – 3.500 HUF/fő
 • javítja a tartást
 • erősíti, lazítja, nyújtja az izomzatot
 • növeli az ízületi hajlékonyságot
 • növeli a fizikai –és pszichikai teherbírást
 • javítja a testtudatot
 • javítja a koncentrációs készséget
 • javítja a keringést, az emésztést, vitalizál

 

Hagyományos masszázsok & kezelések

SVÉD-GYÓGY MASSZÁZS 

’25 min – 6.500 HUF
’50 min – 9.990 HUF

FORRÓ OLAJOS SVÉD MASSZÁZS - Meleg olajos gyógymasszázs

’25 min – 6.500 HUF
’50 min – 9.990 HUF

RADÍRMASSZÁZS

’40 min – 8.500 HUF

SPORTMASSZÁZS

’25 min – 7.500 HUF
’50 min – 10.990 HUF


NYIROKMASSZÁZS (NYIROKDRENÁZS)

Drenázs: víztelenítés, váladék – folyadék elvezetése. A nyirokerek ingerlésével a nagy molekulájú salakanyagokat (fehérjék, sejtek, vírusok, baktériumok, toxinok) eltávolítjuk a kötőszövetből. Segít eltávolítani a kapillárisok és szövetek között felhalmozódott folyadékot, ugyanakkor kitűnő cellulit (narancsbőr) kezelésére is.

’25 min –6.990 HUF
’50 min – 11.990 HUF

ARC-FEJ MASSZÁZS
Az arcmasszázs célja a szövetek rugalmasságának és feszességének megtartása, az öregedési tünetek megelőzése, kialakulásának késleltetése, a szervezet frissítése, fáradtság csökkentése.

'25 min / 6.500 HUF

GYÓGY-FRISSÍTŐ TALPMASSZÁZS

A lábak és a kezek masszázsát, mint az egészségmegőrzés természetes módját sok nép ősidők óta ismeri.  A talp masszázsával a központi idegrendszerre, vér –és nyirokkeringésre, belső szervekre gyakorolunk hatást, ugyanakkor erősíti az immunrendszert, szabályozza a hormontermelő mirigyek működését, stressz-oldó, fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatása ismert, ugyanakkor komfortérzetet ad.

'40 min – 8.500 HUF

SZINKRONMASSZÁZS (NÉGYKEZES GYÓGYMASSZÁZS)

Két masszőr által végzett, nyugtató hatású teljes test-kezelés. Ez nem csupán egy masszázs, hanem egy különleges élmény. Odafigyelve a mozdulatok dinamikájának és erejének egyensúlyára az eredmény: az egység, a harmónia, a tökéletes összhang

’25 min –9.990 HUF
’50 min –18.990 HUF

2in1 MASSZÁZS - két masszőr által végzett kezelés, mely az arc-, fej- és talp területét masszírozza. Az érzés magáért beszél: kényeztetés felsőfokon!

'30 min – 10.990 HUF


LÁVAKÖVES MASSZÁZS

A masszázs vulkáni eredetű lávakővel és speciális illóolajokkal történik a kettő kombinációjának hatékonysága részben a kövek hőmegtartó képességének köszönhető, ami által az illóolajok a felmelegített bőrbe sokkal könnyebben és mélyebbre jutnak. A masszázs életenergiával tölt fel, harmonizál, kiváló stressz oldó hatású.

'60 min – 12.990 HUF


DEMJÉNI GYÓGYVIZES ISZAPKEZELÉS

Többnyire növényi eredetű tőzeg gyógyiszap. Állagát tekintve lágy, mely koncentráltan tartalmazza a demjéni gyógyvíz kémiai összetételét. Az egész szervezetre jótékony hatású, gáznemű anyagokban gazdag, páratlan a világon. Alkalmas nőgyógyászati és sebészeti utókezelésekre is.  Mozgásszervi betegségek esetén jó fájdalomcsillapító hatású.

A kalcium és magnézium jelentős biológiai hatásával is lehet számolni, a magnézium az izmok működő képességét javítja, és fokozza a szervezet stressz tűrő képességét. A szervezetbe jutott kén az ereket és a koszorúereket tágítja a szív vérellátását segítve.  Vas és metakovasav tartalom lassítja az öregedést, jótékony hatással van a bőrre, körömre, hajra.

'50 min – 7.500 HUF


BŐRSZÉPÍTŐ KEZELÉSEINK

'60 min – 15.500 HUF
 • Afrodité titka - ananászos-kókuszos kezelés
 • Csokoládés álom - csokoládé alapú kezelés
 • Fekete csábítás - kávés kezelés

BŐRMEGÚJÍTÓ MASSZÁZSOK

 • Bőrnyugtató - csipkebogyóval
 • Bőrfeszesítő - szőlőmagolajjal
 • Bőrmegújító - argán- és olívaolajjal
’25 min –   7.500 HUF
’50 min – 11.990 HUF

GYÓGYÍTÓ PEDIKŰR

'60 min - 3.600.-Ft
 • minden héten, szerdától vasárnapig, 10 órától 18 óráig Termálfürdőnkben - bejelentkezés  a Termálfürdő pénztárában.

Weboldalunk a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket (cookie) használ. További információk.

Oldalunk a böngészés egyszerűsítése valamint a felhasználói élmény növelése érdekében ún. sütiket (angolul cookie-kat) használ. Ezek kis méretű adatcsomagok, melyeket a weboldal a böngészőn keresztül helyez el az Ön számítógépén. Sütik használata nélkül néhány funkció (pl.: bejelentkezés, korábban kitöltött űrlap mezők betöltése, nyelvválasztás, stb.) nem működik megfelelően. A sütik a böngésző beállításaiban bármikor letilthatók valamint törölhetők.

Bezár